Het kinderwerk is afhankelijk van de bijdrage van de hele gemeente. Wij geloven dat iedereen kan en mag meedoen aan het kinderwerk. Dit kan in een vaste rol als Kinderwerker, maar ook als workshopgever. De term workshopgever kan misschien wat groot en ingewikkeld overkomen. In de realiteit is het niets meer dan het begeleiden van een zelf gekozen activiteit. 

Elke zondag zijn er twee begeleiders (workshopgevers) nodig voor de activiteit vrij spelen. Vrij spelen wordt elke zondag aangeboden voor de Hizkids die geen zin hebben in een crea-activiteit, een spel o.i.d. Er is een ruimte ingericht speciaal voor deze Hizkids, er staat Lego, Kapla, Playmobil, er is een kieskast met spelletjes, kleurplaten, loom-materiaal enz. 

Wil jij komen helpen (op een) zondag en vraag je je af welke hulp nog nodig is? Kijk dan bij komende zondag, in het overzicht kun je terugvinden of er nog vrijwilligers nodig zijn voor vrij spelen of dat we op zoek zijn naar een andere activiteit. Ook proberen we de drempel om te komen helpen te verlagen door ideen aan te bieden waaruit je zou kunnen kiezen. De mogelijkheden zijn (bijna) eindeloos.  

Reageer op dit bericht, of neem contact op met Aukelien voor meer informatie of inspiratie.