Wat hebben we een heerlijk paasfeest mogen vieren afgelopen zondag. We hebben het gehad over de opstanding van Jezus en wat dat voor ons betekent. We hebben Zijn opstanding gevierd met slingers, ballonnen en wat lekkers. Wat is het fijn om met zoveel kinderen het Paasfeest te mogen en kunnen vieren.

De kleuters blijven chronologisch doorwerken over wat er na Jezus zijn opstanding gebeurde. De kinderen van groep 3 t/m 8 worden meegenomen in de verhalen over Mozes en de Israëlieten in de woestijn. Ga naar “komende zondag” en download de brief voor ouders/verzorgers.

De afgelopen weken hebben we met grote dankbaarheid de verschillende Hizkids teams mogen uitbreiden met nieuwe vrijwilligers. Ook waren er voldoende begeleiders en workshops om Kinderkerk door te laten gaan. Wat hebben we genoten van de verschillende activiteiten en de rust in de voorbereidingen voor een nieuwe zondagmorgen.

Onze teams zijn nog niet helemaal compleet, ga naar vacatures voor een overzicht. En neem contact op met één van de teamleiders voor meer informatie.

Ook brengen we voor de komende weken graag de workshops onder de aandacht. Voor elke zondagmorgen is er nog hulp nodig. Zo zoeken we voor elke zondag begeleiders bij het vrij spelen. Ook zijn er nog plekken vrij voor activiteiten zoals balspellen, zingen, dansen, muziek maken, knutselen, werken aan een 3D maquette van Jeruzalem of spannende spellen zoals Jachtseizoen of escape-room.

Via de optie “komende zondagen” vind je een overzicht van wat er op de planning staat qua workshops. Hierbij wordt ook aangegeven hoeveel vrijwilligers er nog nodig zijn om Kinderkerk voor de groepen 3 t/m 8 door te kunnen laten gaan. 

Wil je graag gebruik maken van een idee wat al klaar ligt? Vul dat dan in op het opgave formulier. We zien je graag, en we kunnen niet zonder je.

 

Klik hier om je op te geven voor Kinderkerk