Komende zondag is de laatste zondag over Mozes en het volk Israël in de woestijn.

De kinderen zijn meegenomen in de verhalen over het brood en vlees, de tien regels van God en de vele wetten die God Mozes gaf. Ze hebben in de kleine kringen mogen nadenken over waarom God zijn regels goed zijn. We kwamen tot de ontdekking dat het heel moeilijk is om ons aan alle regels en afspraken te houden. En dat we allemaal wel eens iets verkeerds doen.

Gelukkig mogen we altijd bij God komen, hem vertellen wat we niet goed hebben gedaan. God zal ons nooit wegsturen, en ons altijd bij de hand willen nemen.

Voor de komende zondagen staan er weer mooie verhalen op de planning. Om onze Hizkids hierover te vertellen zijn er nog begeleiders nodig om ons twee ogen principe en de veiligheid te kunnen waarborgen. Voor zondag 26 mei zijn er nog 3 begeleiders nodig, voor zondag 2 juni en 9 juni nog 1 begeleider.

Kom je helpen? Reageer dan op dit bericht en Aukelien neemt contact met je op. Bedankt!