Voor alle Hizkids van 0 jaar t/m groep 2 is er tijdens de zomerdiensten oppas. Dit wordt zo veel mogelijk gedaan door onze vaste kinderwerkers. 

Voor alle Hizkids vanaf groep 3 is er elke zondag een zomerdienst. We beginnen met een verhaal waarna de Hizkids kunnen gaan spelen of op verschillende manieren creatief bezig kunnen zijn. Elke zondag zijn er 4 kinderwerkers ingepland.

Kom jij helpen tijdens de zomer?

Omdat er geen workshops zijn gepland in de zomer hebben we elke zondag 4 vrijwilligers nodig die komen helpen bij Kinderkerk (vanaf groep 3). Als je komt helpen kom je samen met de Hizkids mee naar boven. Er zijn vier lokalen ingericht. Twee voor de onderbouw en twee voor de bovenbouw. In elk lokaal is sowieso één groepsleider aanwezig. 
Ben jij één zondag bereid om te helpen? Geef je dan op via onderstaande knop 🙂