In deze nieuwsflits:

 • Wel Hizkids voor groep 5 op 29 september
 • Geen Hizkids voor groep 6 op 29 september
 • Nieuw thema voor de groepen 3 t/m 8
 • Kom jij al helpen bij Hizkids?
 • Inschrijven Hizkids, tips & tricks (update)

In tegenstelling tot wat eerder is gecommuniceerd is er morgen wel Hizkids voor groep 5. 

Wij zijn ook heel dankbaar te kunnen melden dat er gesprekken worden gevoerd met diverse leden over de vacatures bij groep 4 en 5 (4 in totaal). Wij vragen iedereen te blijven bidden voor volledige teams bij het Kinderwerk.

Morgen is er opnieuw voor groep 6 geen Kinderkerk. We leggen graag uit waarom.

Voor groep 6 is maar één groepsleider. Vanwege het grote aantal kinderen in groep 6 is deze week besloten de groep te splitsen. Dit betekent dat er 7 vacatures zijn voor deze groep.

Ik las laatst een blog op debijbel.nl over dit heilige getal, voor sommigen een geluksgetal. Ik kan je vertellen dat het voor ons (kernteam Hizkids) niet voelt als een heilig of geluksgetal. Zeven vacatures voor één groep is veel. Het is een enorme zorg en het doet pijn dat het kinderwerk deze kinderen niet kan dienen.

Bid je mee voor vervulling van deze vacatures? Bid je mee dat het kernteam zich gedragen mag voelen door de gemeente? Bid je mee dat de zorg en de last ons niet te zwaar wordt? 

De kinderen van groep 3 t/m 8 beginnen zondag aan een blok van drie verhalen over Saulus, die we ook kennen als Paulus. We lezen hoe hij in Jezus gaat geloven, dat hij op reis gaat om over God en Jezus te vertellen, en hoe hij op één van zijn reizen in een storm terechtkomt en schipbreuk lijdt. Op de zondag daarna lezen we Psalm 84. Klik op de afbeelding voor meer informatie.
(bron: bijbelbasics.nl)

Afgelopen week hebben we voor groep 7 & 8 ouders ingeroosterd tot en met december. De betreffende ouders hebben hierover een e-mail ontvangen. Komende week pakken we het rooster voor groep 3 t/m 6 erbij. Kies je liever zelf een datum waarop je komt helpen bij Hizkids? 

Klik dan op de afbeelding om in te loggen bij PCO. Ga naar “My Schedule” en kies klik op het Signup Sheet van Kinderkerk. Op de dagen waar een groene “sign up” knop staat zijn nog plekken beschikbaar.

Hulp nodig? Bel, mail of app naar Aukelien den Doop

Hierbij wat tips en tricks om het inschrijfproces te versoepelen voor ouder, kind én inschrijfmedewerker: 

 • per gezin hoeft zich maar één persoon te melden bij de inschrijfbalie, hij of zij kan alle kinderen uit het gezin in 1x laten inschrijven
 • Hizkids van groep 3 t/m 6 moeten hun keycord komen halen (willen jullie je kind helpen herinneren?)
 • Voor de kindjes van pre-school geven we de sticker weer aan jullie mee
 • Voor de 0 en 1 jarigen printen we 2 stickers, ook één voor op de tas
 • De kinderen van Kleuterkerk en Pre-tienerkerk krijgen de sticker van de groepsleiding
 • Kom op tijd, vanaf kwart over 9 staat de inschrijfbalie klaar, 10 voor 10 uur is het erg druk
 • Voor gasten is er een eigen inschrijfhoek, als lid mag je je melden bij de inschrijfbalie

Tot slot, de medewerkers van de incheckbalie hebben als taak jullie kinderen in te schrijven. Zij zijn geen vraagbaak. Voor vragen kun je terecht bij de Hizkids floormanager, hij of zij is herkenbaar aan de badge én is tussen half 10 en 10 in de kidsfoyer te vinden.