Leren en plezier maken gaan samen

Jong en oud, samen één kerk

Kinderen mee laten denken over de kerk

Leren door zelf te doen

Kinderen komen in beweging

Hallo jij!

Wij van HizKids vinden het belangrijk dat je op zondagochtend met plezier naar de kerk gaat en daarom hebben we voor jullie allemaal een eigen programma bedacht.

Het werkt heel eenvoudig. Als je de kerk binnenkomt ga je je eerst inschrijven bij de inschrijfbalie. Zo weten de meesters en juffen dat je komt, dit is heel belangrijk!

Heb je een keycord? Dan is inschrijven super makkelijk met je eigen streepjescode.

Zit je al in groep 3 of hoger? Dan kies je óók een workshop, je zet je naam op de lijst en gaat dan samen met je ouders naar de grote zaal. 

Na twee of drie liedjes ga je met alle andere kinderen de zaal uit. Pappa of mamma brengt je dan naar je eigen dienst. Ben je al wat ouder dan ga je staan bij het bordje met jouw basisschoolgroep. Je weet wel, groep 3 tot en met groep 8. 

Je gaat eerst naar de kinderkerkdienst en daarna heb je een kringgesprek met je eigen basisschoolgroep. 

De kinderkerkdienst is grappig, leerzaam en gaat supersnel. De kringgesprekken zijn gezellig en we hopen dat je gauw vrienden maakt met je leeftijdsgenoten. 

Voor je het weet, is het tijd voor de workshops. Je had je al ingeschreven voor een workshop, weet je nog? Dat kan sporten zijn, maar ook spelen of knutselen. Nu is het tijd om er naar toe te gaan, veel plezier!